Show/Hide Left Push Menu
060 618 44 77
{title}

O nama

Od samog početka uspeli smo da se izdvojimo kvalitetom, znanjem, ljubaznošću i perfektnom komunikacijom sa svojim klijentima. Uvek dobro raspoloženje salona Gagi trudi se da svoju kreativnost, iskustvo i veštine stavi u službu Vaše kose, kako bi ona što bolje izgledala na obostrano zadovoljstvo. 


Salon je opremljen najnovijom kozmetikom poznatih svetskih brendova poput: Bedhead, Barex, Aeto Botanica i Matrix koji nesumnjivo postižu visoke rezultate u nezi kože glave i kose.


U salonu Gagi uvek će vas dočekati prijatan ambijent i ljubazno osoblje. Zato, posetite nas i uz pomoć stručnjaka ili vašeg omiljenog magazina, odaberite frizuru po vašoj meri i ukusu, a zatim prepustite veštim rukama profesionalaca da rade u korist Vaše lepote.


Salon Gagi u ponudi od ove godine ima edukativni centar za mlade, perspektivne polaznike.


Stručni tim frizerskog salona "Gagi" konstantno radi na usavršavanju, posećujemo razne vrste  seminara i edukacija o najnovijim  trendovima u svetu frizerskih usluga kao i o novim načinama i tehnologijama u procesu kreiranja savršene frizure.


Ako želite da saznate čime je frizerski salon Gagi zaslužio poverenje i lojalnost svojih klijenata, kontaktirajte nas i posetite kako bi ste se uverili sami.


TIM


Gagi - Vlasnik i glavni frizer
U frizerskom svetu je od 2004. Frizersku karijeru je započeo u frizerskom salonu "Bob", dugo godina radi kao stilista i kolorista, radi na svakom fashion selection –u i učestvuje na raznim modnima događajima kao stilista. Radi kao edukator u Matrix i Loreal timu. Sarađuje sa raznim modnim časopisima i televizijskim kanalima. Odlikuje ga kreativnost u šišanju, farbanje kose i stilizovanje frizura. 


Andrijana Božinovska Dimitrovska - Mlađi saradnik
U salonu Gagi je od 2013. Važi za jednog od najvećih talenata u svetu frizerskih usluga u Srbiji, završila je frizersku školu i usavršava se na Lorealovoj frizerskoj akademiji. Karakteriše je kreativnost i u stilizaciji frizura i kolorisanje.